Ένας όμορφος γάμος, ένας αρραβώνας ή και μία βάπτιση  θα πρέπει να έχει ως αποκορύφωμα μια εξίσου ωραία και επιταχυμένη δεξίωση. Η επιτυχία στην δεξίωση εκτός από τα ωραία εδέσματα χρειάζεται και όμορφο σκηνικό. Ο χώρος μας είναι ο συνδυασμός φύσης και αρχιτεκτονικής, προσφέροντας τη γοητεία της απλότητας. Αποτελούμενος από πράσινο, πέτρα και ξύλο κάτω από πανύψηλα πλατάνια είναι αυτό που τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δικά μας μενού ή σε συνεννόηση με τον Chef μας, να συζητήσουμε το δικό σας μενού. Σας δίνουμε την δυνατότητα επιλογής από σερβιριζόμενο μενού ή Μπουφέ. Επίσης, προαιρετικά,  υπάρχει διαθέσιμος χώρος Μπαρ που μπορούν οι καλεσμένοι σας ν α απολαύσουν ένα καφέ ή κάποιο ποτό.

Ο χώρος μας βρίσκεται πολύ κοντά σε πανέμορφα εξωκλήσια όπως του Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πλαταμώνα, στο κάστρο του Πλαταμώνα, στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, και πολλά άλλα γνωστά σημεία που θα επιλέξετε για την φωτογράφησή σας.

Διαθέτουμε για τους καλεσμένους σας άνετο δωρεάν πάρκινγκ.

Οι υπηρεσίες μας λοιπόν όσο αφορά τις δεξιώσεις είναι: Δεξιώσεις γάμων, Δεξιώσεις βάπτισης, Φωτισμός, Ηχητική κάλυψη, DJ, Εταιρικές εκδηλώσεις, Parking, εξαιρετικά μενού και πρωτότυπες προτάσεις, μπουφέ, Πλάνο χώρου, Λίστα καλεσμένων.

Tagged under: steaks pancakes recipe